Altid gratis levering

Makeup

Vi lægger makeup efter dine ønsker og vejleder dig samtidig igennem nuancer og farver, om det skulle være til hverdag eller fest. Vigtigst af alt er at du skal føle dig tilpas og at vi sammen finder frem til dine skønhedstræk.

Makeup

Selve grundtanken bag Jane Iredales makeup er, at serien skal være nem og effektiv – men samtidig også sund og naturlig. Det er en bred serie, hvor også lige præcis dit behov kan blive dækket. Vi lægger makeup efter dine ønsker og vejleder dig samtidig igennem nuancer og farver, om det skulle være til hverdag eller fest. Vigtigst af alt er at du skal føle dig tilpas og at vi sammen finder frem til dine skønhedstræk.

Vi byder dig velkommen til Jane Iredales univers af sund mineral-makeup.

Behandlinger og priser

Festmakeup

Makeup vejlnedning

Brudemakeup (inkl. prøvemakeup)

395 kr.  

595 kr.  

850 kr.  

Festmakeup: 395 kr.  

Makeupvejledning: 595kr.  

Brudemakeup (Inkl. prøvemakeup): 750 kr.  


Makeup Event: Fra 125 kr. pr. person

Er i en gruppe veninder, kollegaer eller andet, der kunne tænke sig at lære mere om hvordan i lægger en flot makeup eller hvordan i arbejder videre på det i er vant til? Så har vi mulighed for at sammensætte en aften eller eftermiddag, hvor i får råd, vejledning, tips og tricks, til lige præcis det i har brug for. Det kan handle om makeup, hudpleje eller begge dele, det hele er op til jer, hvad i godt kunne tænke jer at lære noget mere om. Eventet foregår typisk på klinikken og her vil også blive serveret lidt drikke og snacks. Lyder det som noget i kunne tænke jer, at høre mere? Så kontakt endelig klinikken for mere information, så vi kan opfylde jeres ønsker og ideer.

Hvad er du på udkig efter?

Din indkøbskurv