Altid gratis levering

kosmetolog - Silkeborg

Jobbeskrivelse


Vi søger en udlært kosmetiker/kosmetolog til vores afdeling i Silkeborg med tiltrædelse hurtigst muligt i fuldtidsstilling.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende arbejde med tæt kontakt til vores kunder. Hos os går resultatorienteret hudpleje, kundekontakt og god service altid hånd i hånd.

Dine primære opgave vil være at udføre behandlinger såsom, ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger og bryn og vipper.

Du vil indgå i et kommende team på 3 behandlere udover dig selv. Udover teamet i Silkeborg er du i tæt kontakt med teamet i Århus også. Vi kører en tæt kontakt og dialog med klinikkerne på tværs.

I en periode vil du stå som den primært ansvarlige for klinikken i Silkeborg og derfor er det vigtigt at du kan arbejde selvstændigt, men samtidig have flere bolde i luften. I denne periode vil du også have ansvaret for den daglige drift, såsom varebestillinger, mails og andre daglige opgaver der ligger udover behandler delen.

Det er derudover en fordel, hvis du kan medbringe erfaring og kendskab til vores produkter, men det er bestemt ikke et krav, og skal således ikke afholde dig fra at søge stillingen, såfremt dette ikke er tilfældet.

Vi tilbyder desuden ordnet lønforhold, hvor lønnen vil sættes efter dine kvalifikationer.

Såfremt du har spørgsmål til ovenstående, skal du være hjertelig velkommen til at kontakte Simone på 61 33 18 38

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Ansøgning og CV sendes til kontakt@hoejholthudpleje.dk

Hvad er du på udkig efter?

Din indkøbskurv